אבי ביטון מפרגן: רוטב בולונז מהיר

ללא ספק מדובר באחת המנות האיטלקיות האהובות על ישראלים, ילדים ומבוגרים כאחת. אבי ביטון משתף במתכון לבולונז מהיר בהשראת המסעדה "האיטלקיה בפשפשים"
קל
15 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. מחממים שמן במחבת כבדה ומטגנים גזר, בצל וסלרי מעל להבה גבוהה 5-6 דקות, עד ריכוך.
  2. מוסיפים שום ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מוסיפים עגבניות חתוכות, רסק עגבניות וסוכר ומערבבים.
  3. מוסיפים את הבשר, מפוררים ומבשלים אותו עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים פפריקה ומים וממשיכים לבשל כ-20 דקות.
  4. בינתיים מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.מסננים.
  5. מעבירים את הפסטה המוכנה לרוטב, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים עלי טימין ומגישים.

אהבתם? שתפו

אבי ביטון מפרגן: רוטב בולונז מהיר

חומרים ל-4 מנות

  • 4 כפות שמן קנולה "עץ הזית"
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
  • בצל גדול קצוץ
  • גבעול סלרי קצוץ
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
  • 2 כפות (אריזה קטנה) רסק עגבניות
  • 1 כפית סוכר
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/4 כוס מים
  • 500 גרם פסטה שאוהבים (מומלץ פנה)

    להגשה

  • מעט שמן זית לזילוף
  • עלי טימין טריים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

בולונז קלאסי בולונז קלאסי
קל
13 מצרכים
2:30
נאמס אסייתי נאמס אסייתי
קל
15 מצרכים
0:20