לאפות ביתיות
קל
6 מצרכים
0:30
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה בצורה ידנית או במיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר והשמרים. יוצרים גומה ושמים בתוכה את המלח, המים ושמן הזית.
- לשים הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד. מניחים את הבצק בצד (מכוסה) להתפחה של כ-40 דקות.
- לשים שוב את הבצק על משטח מקומח ומחלקים אותו לכדורים בגודל תפוז.
- מרדדים כל כדור לעלה דק ומניחים על מחבת חמה אותה משמנים במעט שמן זית. מכסים את המחבת ל-2 דקות והופכים צד.
- עורמים את הלאפות המוכנות על משטח ומכסים במגבת.
- 4 כוסות קמח לבן
- כף סוכר
- כף שמרים
- כפית גדושה מלח
- 2 כוסות מים פושרים
- 5 כפות שמן זית כתית מעולה
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
עוגיות שמן זית וזעתר
קל
3 מצרכים
0:30
פיתה צנים במחבת
קל מאוד
2 מצרכים
0:5
לאפות ביתיות
קל
6 מצרכים
0:30