בראוניז
קל מאוד
10 מצרכים
0:30
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- ממיסים שוקולד עם שמן קוקוס, סוכר ומלח על בן מארי או במיקרו ומערבבים עד לקבלת נוזל חלק ואחיד.
- מצננים מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחת בהדרגה, תוך כדי ערבוב עד להיטמעות.
- מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד שהם נטמעים בבלילה ואין גושים.
- יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הקישוט האהוב עליכם (חשוב לוודא ששולי נייר האפייה נשארו בחוץ כדי להבטיח שליפה נוחה).
- אופים כ-20-22 דקות, רק עד שהתערובת מתייצבת יפה אבל המרקם עדיין רוטט במרכז.
- מצננים ומעבירים למקפיא לשעה לצינון מוחלט לפני שחותכים לקוביות.
לתבנית מרובעת 20*20:
- 200 גרם שוקולד מריר
- חצי כוס (100 גרם) שמן קוקוס
- 1 כוס (200 גרם) סוכר
- קורט מלח
- 3 ביצים (או שתי בננות)
- 1 כוס (140 גרם) קמח לבן
- 2 כפות קקאו
לקישוט:
- חופן שוקולד צ'יפס
- שבבים עבים של קוקוס קלוי
- אגוזי פקאן
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בראוניז
קל מאוד
10 מצרכים
0:30
כריך ירקות צלויים עם אריסה ביתית ואיולי
קל
23 מצרכים
0:30