בראוניז

קל מאוד
10 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים שוקולד עם שמן קוקוס, סוכר ומלח על בן מארי או במיקרו ומערבבים עד לקבלת נוזל חלק ואחיד.
  3. מצננים מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחת בהדרגה, תוך כדי ערבוב עד להיטמעות.
  4. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד שהם נטמעים בבלילה ואין גושים.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הקישוט האהוב עליכם (חשוב לוודא ששולי נייר האפייה נשארו בחוץ כדי להבטיח שליפה נוחה).
  6. אופים כ-20-22 דקות, רק עד שהתערובת מתייצבת יפה אבל המרקם עדיין רוטט במרכז.
  7. מצננים ומעבירים למקפיא לשעה לצינון מוחלט לפני שחותכים לקוביות.

אהבתם? שתפו

בראוניז

לתבנית מרובעת 20*20:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס (100 גרם) שמן קוקוס
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
  • קורט מלח
  • 3 ביצים (או שתי בננות)
  • 1 כוס (140 גרם) קמח לבן
  • 2 כפות קקאו

לקישוט:

  • חופן שוקולד צ'יפס
  • שבבים עבים של קוקוס קלוי
  • אגוזי פקאן

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

בראוניז
קל מאוד
10 מצרכים
0:30