פרגיות עטופות בעלי חסה
מנה קלילה וטעימה להרכבה אישית - כל אורח ממלא לעצמו כפות חסה פריכות בפרגיות מטוגנות וירקות טריים וטובל ברוטב
קל
13 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מועכים את שיני השום בסכין, קוצצים ומערבבים עם פלפל שחור. מעבירים לקערה.
- מוסיפים את הפרגיות, סויה, סוכר ומלח ומערבבים.
- מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק ומטגנים את העוף בשני סבבים כ-3 דקות, להשחמה. מוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב.
- מניחים את הפרגיות על צלחת הגשה גדולה לצד עלי חסה, עלי כוסברה, רצועות הירקות, צ'ילי והרוטב.
- כל סועד ממלא עלה חסה עם פרגיות ועם הירקות שהוא אוהב וטובל ברוטב.
כמות: עבור 3-4 סועדים
- 12 שיני שום
- כף פלפל שחור גרוס
- 500 גרם פרגיות חתוכות לרצועות
- 6 כפות סויה
- 1 כפית סוכר
- קורט מלח גס
- שמן קנולה "עץ הזית" לטיגון עמוק
לרוטב:
- רוטב סויה
- מעט סוכר
- מיץ לימון
להגשה:
- עלי חסה טריים ופריכים
- עלי כוסברה טריים
- מלפפון חתוך לרצועות
- גזר חתוך לרצועות
- צ'ילי קצוץ
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית
קל
11 מצרכים
0:20
שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס
קל
9 מצרכים
0:20
שניצל עוף בציפוי ביסלי
קל
9 מצרכים
0:20