פרגיות עטופות בעלי חסה

מנה קלילה וטעימה להרכבה אישית - כל אורח ממלא לעצמו כפות חסה פריכות בפרגיות מטוגנות וירקות טריים וטובל ברוטב
קל
13 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. מועכים את שיני השום בסכין, קוצצים ומערבבים עם פלפל שחור. מעבירים לקערה.
  2. מוסיפים את הפרגיות, סויה, סוכר ומלח ומערבבים.
  3. מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק ומטגנים את העוף בשני סבבים כ-3 דקות, להשחמה. מוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה מרופדת בנייר סופג.
  4. מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב.
  5. מניחים את הפרגיות על צלחת הגשה גדולה לצד עלי חסה, עלי כוסברה, רצועות הירקות, צ'ילי והרוטב.
  6. כל סועד ממלא עלה חסה עם פרגיות ועם הירקות שהוא אוהב וטובל ברוטב.

אהבתם? שתפו

פרגיות עטופות בעלי חסה

כמות: עבור 3-4 סועדים

  • 12 שיני שום
  • כף פלפל שחור גרוס
  • 500 גרם פרגיות חתוכות לרצועות
  • 6 כפות סויה
  • 1 כפית סוכר
  • קורט מלח גס
  • שמן קנולה "עץ הזית" לטיגון עמוק

לרוטב:

  • רוטב סויה
  • מעט סוכר
  • מיץ לימון

להגשה:

  • עלי חסה טריים ופריכים
  • עלי כוסברה טריים
  • מלפפון חתוך לרצועות
  • גזר חתוך לרצועות
  • צ'ילי קצוץ

מתכונים נוספים שאולי תאהבו