קעריות שוקולד עם פירות העונה
קל מאוד
6 מצרכים
0:15
הוראות הכנה
- ממיסים בקערה על בן מארי או בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר עם 2 כפות שמן קנולה.
- בקערה נפרדת ממיסים פצפוצי שוקולד לבן עם 3 כפות שמן קנולה.
- בעזרת מכחול מצפים כל כוסית סיליקון בשני השוקולדים. חוזרים על הפעולה על מנת ליצור קערית יציבה מספיק ומעבירים לקירור.
- מחלצים בזהירות את קעריות השוקולד מהסיליקון. ממלאים עם פירות ומגישים.
- 200 גרם שוקולד מריר
- 5 כפות שמן קנולה
- 100 גרם פצפוצי שוקולד לבן
למלית:
- פירות העונה חתוכים לקוביות
- קטנות (דובדבנים, ענבים, משמשים)
אביזרים:
- מכחול
- כוסיות קטנות רצוי מסיליקון
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בקלאווה שמן זית עם אגוזים
קל
10 מצרכים
טארט קוקוס ושזיפים
קל
8 מצרכים
1:0
קעריות שוקולד עם פירות העונה
קל מאוד
6 מצרכים
0:15