קעריות שוקולד עם פירות העונה

קל מאוד
6 מצרכים
0:15

הוראות הכנה

  1. ממיסים בקערה על בן מארי או בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר עם 2 כפות שמן קנולה.
  2. בקערה נפרדת ממיסים פצפוצי שוקולד לבן עם 3 כפות שמן קנולה.
  3. בעזרת מכחול מצפים כל כוסית סיליקון בשני השוקולדים. חוזרים על הפעולה על מנת ליצור קערית יציבה מספיק ומעבירים לקירור.
  4. מחלצים בזהירות את קעריות השוקולד מהסיליקון. ממלאים עם פירות ומגישים.

אהבתם? שתפו

קעריות שוקולד עם פירות העונה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 100 גרם פצפוצי שוקולד לבן

למלית:

  • פירות העונה חתוכים לקוביות
  • קטנות (דובדבנים, ענבים, משמשים)

אביזרים:

  • מכחול
  • כוסיות קטנות רצוי מסיליקון

מתכונים נוספים שאולי תאהבו