סלט ניסואז מפורק
מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
12 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מכינים את הסלט המפורק: מסדרים את כל המרכיבים של הסלט בקערת הגשה בקבוצות נפרדות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.
- יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומגישים מיד.
מרכיבים ל-2 מנות:
לסלט:
- 1 חבילה פילה טונה ״עץ הזית״
- 200 גרם שעועית ירוקה חלוטה
- 2 עגבניות חצויות ופרוסות
- 1 תפ״א מבושל פרוס
- 2 ביצים קשות פרוסות
- 1 כפית צלפים
- 6 זיתי קלמטה
לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ יין
- 1 כפית חרדל דיז׳ון
- 1 כפית דבש
- מלח ופלפל
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
סלט ניסואז מפורק
קל
12 מצרכים
0:20
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40