אבי ביטון מפרגן: פילה דניס עם סלט ירקות חרוכים

אחרי שחזר מביקור במסעדת המפלט האחרון האהובה מאילת, אבי ביטון מלמד איך מכינים פילה דניס על סלט משוויה של ירקות חרוכים
בינוני
9 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. מחממים מנגל או מחבת ברזל כבדה וצולים את כל הירקות בשלמותם, עד להשחמה.
  2. קוצצים את הירקות הצלויים, מעבירים לקערה ומתבלים במלח, לימון ושמן זית. שומרים בצד.
  3. במחבת עם מעט שמן זית מניחים את הדגים על צד העור, מתבלים מלמעלה במלח ובפלפל וצולים כ-3 דקות. הופכים וצולים 3 דקות נוספות, עד שהדג עשוי.
  4. עורמים על כל צלחת כמה כפות מהסלט, מניחים מעליו את פילה הדג ומגישים.

אהבתם? שתפו

אבי ביטון מפרגן: פילה דניס עם סלט ירקות חרוכים

חומרים ל-4 מנות

סלט ירקות חרוכים:

  • 3 עגבניות בשלות
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 6 שיני שום
  • 1 פלפל אדום
  • 1 בצל לבן
  • מלח
  • מיץ מחצי לימון
  • 1/4 כוס שמן זית "עץ הזית"

דגים:

  • 4 פילה דניס עם העור
  • מלח, פלפל שחור
  • מעט שמן זית