פסטה טעימה בקלי קלות

חמש דקות במחבת ויש לכם ארוחה מהירה, משביעה, וטעימה כמו במסעדה. שף אוראל קמחי מתקתק רוטב פסטה עשיר בלי טיפת שמנת
קל מאוד
8 מצרכים
0:12

הוראות הכנה

  1. מכינים פסטה: מרתיחים סיר עם הרבה מים ומלח ומבשלים לפי הוראות ההכנה.
  2. במקביל מכינים את הרוטב: במחבת עם שמן זית מאדים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את השום.
  3. לאחר הזהבה קלה של הבצל מוסיפים את הארטישוק, הפול והזיתים השחורים, מתבלים מאדים כ-2 דקות ומוסיפים את היין הלבן.
  4. מערבבים קלות ומחכים שהיין יצטמצם.
  5. לאחר מכן מוסיפים את הפסטה לרוטב. מפזרים את הפרמזן מעל כל מנה ומגישים.

אהבתם? שתפו

פסטה טעימה בקלי קלות

חומרים ל-4 מנות:

  • 500 גרם פטוצ'יני יבש
  • 4 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 1 בצל לבן פרוס
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 3 תחתיות ארטישוק פרוסות
  • 1/2 כוס פול ירוק
  • 10 זיתים שחורים קצוצים גס (רצוי זיתי טאסוס)
  • 1/2 כוס יין לבן

להגשה

  • 80 גרם פרמזן מגורדת (לא חובה)

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פלאפל ירוק פלאפל ירוק
קל
11 מצרכים
0:25
בטטות צלויות בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45