פסטה טעימה בקלי קלות
חמש דקות במחבת ויש לכם ארוחה מהירה, משביעה, וטעימה כמו במסעדה. שף אוראל קמחי מתקתק רוטב פסטה עשיר בלי טיפת שמנת
קל מאוד
8 מצרכים
0:12
הוראות הכנה
- מכינים פסטה: מרתיחים סיר עם הרבה מים ומלח ומבשלים לפי הוראות ההכנה.
- במקביל מכינים את הרוטב: במחבת עם שמן זית מאדים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את השום.
- לאחר הזהבה קלה של הבצל מוסיפים את הארטישוק, הפול והזיתים השחורים, מתבלים מאדים כ-2 דקות ומוסיפים את היין הלבן.
- מערבבים קלות ומחכים שהיין יצטמצם.
- לאחר מכן מוסיפים את הפסטה לרוטב. מפזרים את הפרמזן מעל כל מנה ומגישים.
חומרים ל-4 מנות:
- 500 גרם פטוצ'יני יבש
- 4 כפות שמן זית כתית מעולה
- 1 בצל לבן פרוס
- 3 שיני שום פרוסות
- 3 תחתיות ארטישוק פרוסות
- 1/2 כוס פול ירוק
- 10 זיתים שחורים קצוצים גס (רצוי זיתי טאסוס)
- 1/2 כוס יין לבן
להגשה
- 80 גרם פרמזן מגורדת (לא חובה)
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
פלאפל ירוק
קל
11 מצרכים
0:25
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
סלט עדשים שחורות, דלעת ועשבי תיבול
קל
10 מצרכים
0:20