אבי ביטון מפרגן: נקניקיות עוף ביתיות

אבי ביטון מלמד איך מכינים נקניקיות עוף ביתיות בקלות, בהשראת המנה של פונדק דה לוקס. הזדמנות להפתיע את הילדים
קל
13 מצרכים
0:40

הוראות הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים עוף, בצל, שום, קטשופ וביצים עד לקבלת מחית חלקה.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים קורנפלור, סויה ושמן, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
  3. מרתיחים מים בסיר בינוני ובמקביל מרפדים קרש חיתוך בניילון נצמד עמיד בחום. מחליקים אותו כך שיהיה ישר.
  4. מניחים מעט מהתערובת בשליש התחתון של הניילון ומגלגלים לנקניק. קושרים ומהדקים בצדדים כמו סוכרייה, דוקרים עם קיסם 2-3 חורים ועוטפים בשכבת ניילון נצמד נוספת באותה צורה. ממשיכים כך עם יתרת התערובת.
  5. מבשלים את הנקניקיות במים רותחים כ-15 דקות מעל להבה נמוכה ומעבירים למי קרח לקירור.
  6. לפני ההגשה: מחממים מעט שמן קנולה במחבת וצורבים את הנקניקיות. מגישים בלחמניות עם חרדל וקטשופ.

אהבתם? שתפו

אבי ביטון מפרגן: נקניקיות עוף ביתיות

חומרים ל 5-8 נקניקיות (תלוי בגודל)

  • 500 גרם חזה עוף, נקי מסחוסים וגידים
  • 1 בצל קטן, חתוך לרבעים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף קטשופ
  • 2 ביצים קטנות (מדיום) או אחת גדולה
  • 1/2 1 כפיות קורנפלור
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף שמן "עץ הזית"
  • מלח, פלפל

לצריבה

להגשה

  • חרדל
  • קטשופ
  • לחמניות

מתכונים נוספים שאולי תאהבו