אבי ביטון מפרגן: נקניקיות עוף ביתיות
אבי ביטון מלמד איך מכינים נקניקיות עוף ביתיות בקלות, בהשראת המנה של פונדק דה לוקס. הזדמנות להפתיע את הילדים
קל
13 מצרכים
0:40
הוראות הכנה
- במעבד מזון טוחנים עוף, בצל, שום, קטשופ וביצים עד לקבלת מחית חלקה.
- מעבירים לקערה, מוסיפים קורנפלור, סויה ושמן, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
- מרתיחים מים בסיר בינוני ובמקביל מרפדים קרש חיתוך בניילון נצמד עמיד בחום. מחליקים אותו כך שיהיה ישר.
- מניחים מעט מהתערובת בשליש התחתון של הניילון ומגלגלים לנקניק. קושרים ומהדקים בצדדים כמו סוכרייה, דוקרים עם קיסם 2-3 חורים ועוטפים בשכבת ניילון נצמד נוספת באותה צורה. ממשיכים כך עם יתרת התערובת.
- מבשלים את הנקניקיות במים רותחים כ-15 דקות מעל להבה נמוכה ומעבירים למי קרח לקירור.
- לפני ההגשה: מחממים מעט שמן קנולה במחבת וצורבים את הנקניקיות. מגישים בלחמניות עם חרדל וקטשופ.
חומרים ל 5-8 נקניקיות (תלוי בגודל)
- 500 גרם חזה עוף, נקי מסחוסים וגידים
- 1 בצל קטן, חתוך לרבעים
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כף קטשופ
- 2 ביצים קטנות (מדיום) או אחת גדולה
- 1/2 1 כפיות קורנפלור
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף שמן "עץ הזית"
- מלח, פלפל
לצריבה
להגשה
- חרדל
- קטשופ
- לחמניות
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית
קל
11 מצרכים
0:20
שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס
קל
9 מצרכים
0:20
שניצל עוף בציפוי ביסלי
קל
9 מצרכים
0:20