כבד קצוץ רומני ביתי

כבד קצוץ הוא מנה ראשונה אופיינית בארוחת הפסח אבל יכול לככב בארוחות או כריכים לאורך כל השנה. כך תכינו אותו בבית בלי מאמץ
קל
9 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. יוצקים שמן למחבת רחבה ומטגנים את הבצלים כ-10 דקות מעל להבה בינונית-גבוהה, עד השחמה. מוסיפים תבלינים וסוכר ומערבבים.
  2. עורמים את הבצל המטוגן בקצה המחבת וצולים את הכבדים עד שהם נצרבים מעט. מערבבים עם הבצלים השחומים וממשכים לטגן עוד 5-6 דקות. מקררים היטב (חשוב לקרר לפני החיתוך).
  3.  קוצצים ידנית את הכבדים הקרים עם הבצלים והביצים הקשות. טועמים, מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים עם בצל ירוק קצוץ ולחם או מצות.

אהבתם? שתפו

כבד קצוץ רומני ביתי
  • 4 כפות שמן קנולה "עץ הזית"
  • 3 בצלים פרוסים דק
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כפית שטוחה של סוכר
  • 400 גרם כבדי עוף נקיים וחצויים
  • 2 ביצים קשות

להגשה:

  • בצל ירוק קצוץ
  • לחם, חלה או מצות בפסח

 

מתכונים נוספים שאולי תאהבו