טורטייה-קיש מהיר במילוי נקניקיות ופטריות

מי היה מאמין שאפשר לאפות קיש ב-10 דקות? רות אוליבר עם מתכון פטנט לקיש על בסיס טורטייה במילוי צ'וריסוס ופטריות. רק מתחילים להכין - וכבר זוללים
קל מאוד
11 מצרכים
0:10

הוראות הכנה

  1. מכינים את הקלתיות: מחממים טיפה את הטורטיות, 3-4 שניות במיקרו או על מחבת יבשה, כדי להחזיר להן גמישות.
  2. קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ, מתיזים מעט שמן על כל עיגול ומרפדים את תבניות השקעים בעיגולים שקרצנו.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. מכינים את המלית: יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הצ'וריסוס 4-5 דקות, עד הזהבה קלה, מוסיפים בצל וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-4 דקות נוספות. מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עוד כ-2 דקות. מסירים מהאש.
  5. מוסיפים פלפל אדום ופטרוזיליה ומתבלים במלח ובפלפל. מערבבים ומקררים מעט.
  6. מרכיבים את הקישים: ממלאים כל קלתית בבערך בכף מהמלית, שוברים ביצה בזהירות מעל כל קיש ואופים כ-10 דקות או עד שהביצה עשויה לפי המידה הרצויה. מפזרים מעט מלח ופלפל שחור ומגישים.

אהבתם? שתפו

טורטייה-קיש מהיר במילוי נקניקיות ופטריות

ל-12 קלתיות בתבנית שקעים בקוטר 6 ס"מ

למלית

  • 3 כפות שמן "עץ הזית"
  • 4 נקניקיות צ'וריסוס, פרוסות דק
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 חבילה פטריות שמפיניון, קצוצות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנטנות
  • 1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 12 ביצים קטנות (מידה S)

מתכונים נוספים שאולי תאהבו