ברוסקטה עם סינטה צלוייה וסלסה עגבניות
מתכון של אינס שילת-ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
11 מצרכים
0:15
הוראות הכנה
- מורחים את פרוסות הבאגט בשן השום, מרססים בתרסיס השמן, מסדרים בתבנית AIR FRY ומטגנים באוויר חם 5 דקות להזהבה. מוציאים.
- מסדרים בתבנית את פרוסות הסינתה, מרססים בתרסיס השמן צולים במכשיר 3 דקות.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלסה לתערובת אחידה.
- מניחים את פרוסת הסינטה על ברוסקטה, מניחים מעל את סלסת העגבניות ומגישים.
מרכיבים ל-5 מנות:
- 5 פרוסות באגט חתוך בצורה אלכסונית
- 1 שן שום
- תרסיס שמן זית
- 5 פרוסות דקיקות של סינתה
- לסלסת עגבניות:
- 1 פלפל ירוק קצוץ
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 2 עגבניות קצוצות
- 1 שם שום קצוצה
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל
11 מצרכים
0:15
קל
11 מצרכים
0:20
קל
15 מצרכים
1:30