ברוסקטה עם סינטה צלוייה וסלסה עגבניות

מתכון של אינס שילת-ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
11 מצרכים
0:15

הוראות הכנה

  1. מורחים את פרוסות הבאגט בשן השום, מרססים בתרסיס השמן, מסדרים בתבנית  AIR FRY ומטגנים באוויר חם 5 דקות להזהבה. מוציאים.
  2. מסדרים בתבנית את פרוסות הסינתה, מרססים בתרסיס השמן צולים במכשיר 3 דקות.
  3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלסה לתערובת אחידה.
  4. מניחים את פרוסת הסינטה על ברוסקטה, מניחים מעל את סלסת העגבניות ומגישים.

אהבתם? שתפו

ברוסקטה עם סינטה צלוייה וסלסה עגבניות

מרכיבים ל-5 מנות:

  • 5 פרוסות באגט חתוך בצורה אלכסונית
  • 1 שן שום
  • תרסיס שמן זית
  • 5 פרוסות דקיקות של סינתה
  • לסלסת עגבניות:
  • 1 פלפל ירוק קצוץ
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 1 שם שום קצוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח

מתכונים נוספים שאולי תאהבו