עיג׳ה – לביבות ירק עירקיות

מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
11 מצרכים
0:50

הוראות הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את תפוחי האדמה עם יתר מרכיבי הלביבות. מעבירים לחצי שעה במקרר.
  2. יוצרים מהתערובת בעזרת ידיים רטובות קציצות שטוחות.
  3. מחממים במחבת שמן קנולה בגובה 2 ס״מ ומטגנים את הקציצות משני הצדדים להתייצבות והזהבה יפה.
  4. מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.

אהבתם? שתפו

עיג׳ה – לביבות ירק עירקיות

מרכיבים ל-6 מנות

  • 3 תפוחי אדמה מגוררים וסחוטים
  • 100-120 גרם עוף טחון או שאריות של עוף מבושל וקצוץ
  • 1 צרור עלי תרד חלוטים וקצוצים
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה (או עשבי תיבול אחרים)
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3 ביצים
  • 3/4 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום
  • שמן קנולה לטיגון

מתכונים נוספים שאולי תאהבו