עיג׳ה – לביבות ירק עירקיות
מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
11 מצרכים
0:50
הוראות הכנה
- מערבבים היטב בקערה את תפוחי האדמה עם יתר מרכיבי הלביבות. מעבירים לחצי שעה במקרר.
- יוצרים מהתערובת בעזרת ידיים רטובות קציצות שטוחות.
- מחממים במחבת שמן קנולה בגובה 2 ס״מ ומטגנים את הקציצות משני הצדדים להתייצבות והזהבה יפה.
- מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים ל-6 מנות
- 3 תפוחי אדמה מגוררים וסחוטים
- 100-120 גרם עוף טחון או שאריות של עוף מבושל וקצוץ
- 1 צרור עלי תרד חלוטים וקצוצים
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה (או עשבי תיבול אחרים)
- 3 שיני שום כתושות
- 3 ביצים
- 3/4 כוס פירורי לחם
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית כורכום
- שמן קנולה לטיגון
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל
6 מצרכים
0:30
קל
14 מצרכים
0:30
קל
8 מצרכים
0:30