חזה עוף עסיסי

קל
2 מצרכים
2:30

הוראות הכנה

  1. מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את חזה העוף מינימום שעתיים ועד לילה במקרר.
  2. מניחים בתחתית רשת האידוי את עלי הכרוב ומעליהם את חזה העוף. מניחים את רשת האידוי מעל סיר מים רותחים, מכסים ומאדים כ-12 דקות.
  3. פורסים דק את נתח העוף העסיסי ומגישים לצד הירקות הטריים עם צ'ילי חריף ורוטב סויה איכותי.

אהבתם? שתפו

חזה עוף עסיסי
  • פרפר חזה עוף שלם חצוי ל-2 נתחים
    כרוב, לאידוי

למרינדה:

  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 3 כפות צ'ילי מתוק
  • 5 כפות שמן זית כתית מעולה מעודן
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1כפית שטוחה סוכר
  • מעט מלח

להגשה:

  • כרוב לבן פרוס דק
  • עלי נענע טריים
  • עלי בזיליקום טריים
  • בצל ירוק

מתכונים נוספים שאולי תאהבו