חזה עוף עסיסי
קל
2 מצרכים
2:30
הוראות הכנה
- מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את חזה העוף מינימום שעתיים ועד לילה במקרר.
- מניחים בתחתית רשת האידוי את עלי הכרוב ומעליהם את חזה העוף. מניחים את רשת האידוי מעל סיר מים רותחים, מכסים ומאדים כ-12 דקות.
- פורסים דק את נתח העוף העסיסי ומגישים לצד הירקות הטריים עם צ'ילי חריף ורוטב סויה איכותי.
- פרפר חזה עוף שלם חצוי ל-2 נתחים
כרוב, לאידוי
למרינדה:
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 3 כפות צ'ילי מתוק
- 5 כפות שמן זית כתית מעולה מעודן
- 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד
- 1/4 כפית כורכום
- 1כפית שטוחה סוכר
- מעט מלח
להגשה:
- כרוב לבן פרוס דק
- עלי נענע טריים
- עלי בזיליקום טריים
- בצל ירוק
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית
קל
11 מצרכים
0:20
שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס
קל
9 מצרכים
0:20
שניצל עוף בציפוי ביסלי
קל
9 מצרכים
0:20