צ'יפס בטעם לימוני

מתכון של אינס שילת-ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
6 מצרכים
0:45
  1. ממלאים קערה עם אצבעות תפוחי האדמה במים רותחים ומשרים אותם כ-15 דקות. מסננים ומייבשים בעזרת נייר סופג.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  3. משטיחים את הצ'יפס במרווחים בתבנית, מרססים בתרסיס שמן זית בטעם לימון, מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס ואופים כ-35 דקות להשחמה.
  4. מפזרים את קליפת הלימון המגוררת והפרמזן מיד לאחר האפייה ומגישים.
אהבתם? שתפו
צ'יפס בטעם לימוני

מרכיבים ל-2-3 מנות:

  • 3 תפוחי אדמה גדולים לא מקולפים  פרוסים לאצבעות
  • 1 תרסיס שמן זית בטעם לימון
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

לציפוי לאחר האפייה:

  • 1 כף קליפת לימון מגוררת דק
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

 

מתכונים נוספים שאולי תאהבו