טאבולה כרובית ברוטב לימוני

מתכון של אלונה אקרלינג
קל
10 מצרכים
0:15

הוראות הכנה

  1. מפרידים את הכרובית לפרחים וטוחנים במעבד מזון עם עשבי התיבול והשום לתערובת פירורית.
  2. מעבירים לקערה גדולה, מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל. משפריצים מתרסיס שמן הזית בטעם לימון, מוסיפים את השקדים ומערבבים היטב.
  3. מניחים מעט יוגורט על צלחת הגשה, עורמים מעל את הטאבולה, משפריצים עוד כמה שפריצים מתרסיס שמן הזית בטעם לימון ומגישים.

אהבתם? שתפו

טאבולה כרובית ברוטב לימוני

מרכיבים ל-2-3 מנות:

לסלט:

  • 1 כרובית שלמה
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • מעט עלי נענע ועלי בזיליקום
  • 2 שיני שום
  • מיץ מ-1 לימון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • חופן שקדים פרוסים
  • תרסיס שמן זית בטעם לימון

להגשה:

  • יוגורט

מתכונים נוספים שאולי תאהבו