טאבולה כרובית ברוטב לימוני
מתכון של אלונה אקרלינג
קל
10 מצרכים
0:15
הוראות הכנה
- מפרידים את הכרובית לפרחים וטוחנים במעבד מזון עם עשבי התיבול והשום לתערובת פירורית.
- מעבירים לקערה גדולה, מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל. משפריצים מתרסיס שמן הזית בטעם לימון, מוסיפים את השקדים ומערבבים היטב.
- מניחים מעט יוגורט על צלחת הגשה, עורמים מעל את הטאבולה, משפריצים עוד כמה שפריצים מתרסיס שמן הזית בטעם לימון ומגישים.
מרכיבים ל-2-3 מנות:
לסלט:
- 1 כרובית שלמה
- 1 צרור כוסברה
- 1 צרור פטרוזיליה
- מעט עלי נענע ועלי בזיליקום
- 2 שיני שום
- מיץ מ-1 לימון
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- חופן שקדים פרוסים
- תרסיס שמן זית בטעם לימון
להגשה:
- יוגורט
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40
תפוחי אדמה צלויים
קל
5 מצרכים
0:25