עוגיות תפוזים ושמן זית

עונת התפוזים מאפשרת להכניס טוויסט קצת יותר מעניין לעוגיות - מיכל בוטון אופה עוגיות ארומטיות עם מיץ וקליפת תפוזים שמושלמות ליד כוס תה
קל מאוד
7 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. מעבדים במיקסר עם וו גיטרה קמח, סוכר וקורט מלח ומוסיפים לאט ובזרם אחיד את שמן הזית. כשנוצרים פרורים מוסיפים את מיץ התפוזים וקליפת התפוז ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
  2. עוטפים בניילון נצמד ומצננים 15 דקות במקרר.
  3. על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 3 ס"מ. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ-7 דקות, להזהבה קלות.
  4. מצננים ומפדרים באבקת סוכר.

אהבתם? שתפו

עוגיות תפוזים ושמן זית

חומרים ל-40 עוגיות

  • 150 גרם קמח לבן (כוס+כף)
  • 50 גרם סוכר (רבע כוס)
  • 50 מ"ל מיץ תפוזים (3 כפות +כפית)
  • 1 קליפת תפוז מגוררת
  • 45 מ"ל שמן זית (3 כפות)
  • קורט מלח
  • אבקת סוכר לקישוט

מתכונים נוספים שאולי תאהבו