פסטייה עם פרגיות, תבלינים וצנוברים
קל
15 מצרכים
0:45
הוראות הכנה
- מחממים את שמן הקנולה במחבת רחבה ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הפרגיות, החמוציות, הצנוברים והתבלינים ומטגנים תוך ערבוב עד להשחמה. מסירים מהאש.
- מניחים כ-3 כפות מהמלית במרכז המלבן שהתקבל, מקפלים את הקצוות ומגלגלים לצורת גליל.
- מרססים שוב בספריי שמן ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד להשחמה. מפזרים מעל אבקת סוכר, קינמון, סילאן וצנוברים, ומגישים.
- 3 כפות שמן קנולה
- 1 בצל גדול, קצוץ
- קילו פרגיות, קצוצות
- חצי כוס חמוציות מיובשות
- חצי כוס צנוברים
- 1 כפית בהרט
- 1 כפית מלח
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 חבילת עלי פילו, מופשרת לילה במקרר
- תרסיס שמן
לציפוי:
- סילאן
- קינמון
- מעט אבקת סוכר
- חצי כוס צנוברים קלויים
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
פסטייה עם פרגיות, תבלינים וצנוברים
קל
15 מצרכים
0:45
פסטייה מרוקאית חגיגית במילוי פרגיות ופירות יבשים
בינוני
15 מצרכים
0:45