פלפלים ממולאים במקרוני צ'יז
שתי מנות נפלאות בפני עצמן הופכות ביחד לסופרסטאר בצלחת ומתמזגות לכדי שלמות: רות אוליבר משלבת מקרוני אנד צ'יז בתוך מעטפת מזמינה של פלפלים ממולאים
קל מאוד
13 מצרכים
0:47
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- משמנים תבנית פיירקס, מורחים ומשמנים את הפלפלים היטב בעזרת מברשת מבחוץ ומניחים בתבנית.
- מעבירים את הפסטה המסוננת לקערה. יוצקים מעל חמאה מומסת, קוטג', צ'דר, קשקבל, ביצים טרופות, שמנת מתוקה, מלח ופלפל מערבבים.
- ממלאים את הפלפלים.
- מערבבים פירורי לחם עם פרמזן. מפזרים מעל כל פלפל ואופים 35 דקות. מגישים חם.
חומרים ל-10 מנות
- 10 פלפלים אדומים מרוקנים למילוי
- 5 כפות שמן זית כתית מעולה
- 1 קופסא פסטה קצרה חלולה (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן
- 75 גרם חמאה מומסת
- 1 קופסה גבינת קוטג'
- 1 כוס צ'דר מגוררת על פומפייה
- 1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת
- 2 ביצים טרופות
- 1 כוס שמנת מתוקה
- מלח
- פלפל
- 4 כפות פנקו (פירורי לחם גסים)
- 3 כפות פרמזן מגורר
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40
תפוחי אדמה צלויים
קל
5 מצרכים
0:25