קארי מהיר עם עוף וכרובית

קארי וחלב קוקוס זה שילוב נהדר שמעניק לכל תבשיל טעמים חמוצים-חריפים-מתוקים. רות אוליבר משדכת אותו לתבשיל ביתי של עוף, ברוקולי וכרובית ומגישה על מצע אורז לבן
קל
19 מצרכים
0:25

הוראות הכנה

  1. שמים בשקית ניילון גדולה את הקמח והקורנפלור.
  2. מכניסים פנימה את רצועות העוף, מנערים היטב לציפוי העוף. מוציאים החוצה את הרצועות כשהן עטופות בקמח.
  3. מחממים בסיר שמן זית ושמן בוטנים. מטגנים את רצועות העוף עד שהן מזהיבות מעט.
  4. מוסיפים שום, ג'ינג'ר, שני סוגי הקארי וחלב קוקוס מביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את פרחי הברוקולי והכרובית. מתבלים במלח, פלפל, לימון (ודבש אם רוצים), מערבבים ומבשלים כ-5 דקות.
  6. מכבים את האש, מניחים למנה לנוח עוד 5 דקות, מפזרים שקדים /קשיו כוסברה ומגישים עם אורז.

אהבתם? שתפו

קארי מהיר עם עוף וכרובית

חומרים ל-6 מנות

  • 1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
  • 3 כפות קמח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 1 כף שמן בוטנים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי
  • 1 כף ממרח קארי
  • 1 כף אבקת קארי
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 2 ראשי ברוקולי מחולקים לפרחים
  • 1 כרובית מחולקת לפרחים
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1 כף דבש (אופציונלי)
  • מלח
  • פלפל

להגשה

  • שקדים קלויים/קשיו
  • כוסברה טריה קצוצה
  • אורז לבן

מתכונים נוספים שאולי תאהבו