קארי מהיר עם עוף וכרובית
קארי וחלב קוקוס זה שילוב נהדר שמעניק לכל תבשיל טעמים חמוצים-חריפים-מתוקים. רות אוליבר משדכת אותו לתבשיל ביתי של עוף, ברוקולי וכרובית ומגישה על מצע אורז לבן
קל
19 מצרכים
0:25
הוראות הכנה
- שמים בשקית ניילון גדולה את הקמח והקורנפלור.
- מכניסים פנימה את רצועות העוף, מנערים היטב לציפוי העוף. מוציאים החוצה את הרצועות כשהן עטופות בקמח.
- מחממים בסיר שמן זית ושמן בוטנים. מטגנים את רצועות העוף עד שהן מזהיבות מעט.
- מוסיפים שום, ג'ינג'ר, שני סוגי הקארי וחלב קוקוס מביאים לרתיחה.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי והכרובית. מתבלים במלח, פלפל, לימון (ודבש אם רוצים), מערבבים ומבשלים כ-5 דקות.
- מכבים את האש, מניחים למנה לנוח עוד 5 דקות, מפזרים שקדים /קשיו כוסברה ומגישים עם אורז.
חומרים ל-6 מנות
- 1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
- 3 כפות קמח
- 2 כפות קורנפלור
- 3 כפות שמן זית כתית מעולה
- 1 כף שמן בוטנים
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית ג'ינג'ר טרי
- 1 כף ממרח קארי
- 1 כף אבקת קארי
- 1 פחית חלב קוקוס
- 2 ראשי ברוקולי מחולקים לפרחים
- 1 כרובית מחולקת לפרחים
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1 כף דבש (אופציונלי)
- מלח
- פלפל
להגשה
- שקדים קלויים/קשיו
- כוסברה טריה קצוצה
- אורז לבן
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית
קל
11 מצרכים
0:20
שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס
קל
9 מצרכים
0:20
שניצל עוף בציפוי ביסלי
קל
9 מצרכים
0:20