ברוקולי צלוי בטעם שום
מתכון של בתיה שורק
קל
4 מצרכים
0:40
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מניחים את הברוקולי בתבנית, משפריצים משמן הזית בטעם שום, מתבלים במלח ופלפל לציפוי אחיד ומערבבים.
- אופים כ-35 דקות עד שהברוקולי רך וזהוב.
מרכיבים ל-2-3 מנות:
- 400 גרם פרחי ברוקולי טרי או מופשר ומסונן היטב
- תרסיס שמן זית בטעם שום
- מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40
תפוחי אדמה צלויים
קל
5 מצרכים
0:25