ברוקולי צלוי בטעם שום

מתכון של בתיה שורק
קל
4 מצרכים
0:40

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מניחים את הברוקולי בתבנית, משפריצים משמן הזית בטעם שום, מתבלים במלח ופלפל לציפוי אחיד ומערבבים.
  3. אופים כ-35 דקות עד שהברוקולי רך וזהוב.

אהבתם? שתפו

ברוקולי צלוי בטעם שום

מרכיבים ל-2-3 מנות:

  • 400 גרם פרחי ברוקולי טרי או מופשר ומסונן היטב
  • תרסיס שמן זית בטעם שום
  • מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם

 

מתכונים נוספים שאולי תאהבו