קרפצ'ו סינטה זריז

מתכון של אינס שילת ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
6 מצרכים
0:10
  1. משטחים את פרוסות הבשר בין 2 ניירות אפייה בעזרת פטיש שניצלים (או כלי כבד אחר) לפרוסות דקיקות.
  2. מסדרים את הפרוסות בצורה יפה וחופפת בצלחת הגשה גדולה.
  3. מתיזים על הפרוסות בנדיבות את תרסיס שמן הזית בטעם צ'ילי ומפזרים מעל את השום קונפי. מפזרים מעל את הצנוברים הקלויים ועלי הרוקט ומגישים ציד לצד לחם קלוי.
אהבתם? שתפו
קרפצ'ו סינטה זריז

6מרכיבים לצלחת הגשה גדולה:

  • 300 גרם נתח סינתה טרי פרוס דק מאוד
  • 1 תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי
  • 3 כפות שום קונפי
  • 1 כוס עלי רוקט
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 3 כפות צנוברים קלויים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

דלעת ממולאת דלעת ממולאת
בינוני
19 מצרכים
2:0
מוסקה בצנצנות מוסקה בצנצנות
בינוני
11 מצרכים
1:30
קרפצ'ו סינטה זריז קרפצ'ו סינטה זריז
קל
6 מצרכים
0:10
דילוג לתוכן