קרפצ'ו סינטה זריז
מתכון של אינס שילת ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
6 מצרכים
0:10
הוראות הכנה
- משטחים את פרוסות הבשר בין 2 ניירות אפייה בעזרת פטיש שניצלים (או כלי כבד אחר) לפרוסות דקיקות.
- מסדרים את הפרוסות בצורה יפה וחופפת בצלחת הגשה גדולה.
- מתיזים על הפרוסות בנדיבות את תרסיס שמן הזית ומפזרים מעל את השום קונפי. מפזרים מעל את הצנוברים הקלויים ועלי הרוקט ומגישים ציד לצד לחם קלוי.
6 מרכיבים לצלחת הגשה גדולה:
- 300 גרם נתח סינתה טרי פרוס דק מאוד
- 1 תרסיס שמן זית
- 3 כפות שום קונפי
- 1 כוס עלי רוקט
- 1/2 כפית מלח גס
- 3 כפות צנוברים קלויים
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצל עגל בציפוי פירורי לחם ועשבי תיבול
קל
12 מצרכים
0:30
דלעת ממולאת
בינוני
19 מצרכים
2:0
מוסקה בצנצנות
בינוני
11 מצרכים
1:30