טופו פיקנטי לעצלנים
מתכון של אלונה אקרלינג
קל
6 מצרכים
0:15
הוראות הכנה
- חותכים את הטופו לקוביות ומייבשים אותם היטב בעזרת מגבת.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר המרכיבים, משפריצים מתרסיס שמן הזית בטעם צ'ילי ומערבבים היטב.
- מחממים מחבת עם עוד כמה שפריצים מהתרסיס ומקפיצים את הטופו כמה דקות להזהבה יפה.
מרכיבים ל-2 מנות:
- 300 גרם (1 חבילה) טופו
- 1 כף קורנפלור
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף מייפל
- מעט צילי גרוס
- 3 שפריצים תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל
7 מצרכים
0:10

קל
11 מצרכים
0:25

בינוני
3 מצרכים
0:30