טופו פיקנטי לעצלנים

מתכון של אלונה אקרלינג
קל
6 מצרכים
0:15
  1. חותכים את הטופו לקוביות ומייבשים אותם היטב בעזרת מגבת.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר המרכיבים, משפריצים מתרסיס שמן הזית בטעם צ'ילי ומערבבים היטב.
  3. מחממים מחבת עם עוד כמה שפריצים מהתרסיס ומקפיצים את הטופו כמה דקות להזהבה יפה.
אהבתם? שתפו
טופו פיקנטי לעצלנים

מרכיבים ל-2 מנות:

  • 300 גרם (1 חבילה) טופו
  • 1 כף קורנפלור
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף מייפל
  • מעט צילי גרוס
  • 3 שפריצים תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי

מתכונים נוספים שאולי תאהבו