סלט בטטה
מתכון של יונית צוקרמן
קל
9 מצרכים
0:35
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
- קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות בינוניות.
- מפזרים את הבטטה בתבנית, מרססים בתרסיס שמן הזית בטעם צ'ילי ואופים כ-30 דקות לריכוך.
- מניחים את לקט הירקות בקערה, מרססים בתרסיס שמן הזית בטעם לימון, מפזרים את הבטטה והבולגרית, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.
מרכיבים ל-2-3 מנות:
לסלט:
- 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
- תרסיס שמן זית בטעם צ׳ילי
- לקט ירקות מוכן לסלט
- תרסיס שמן זית בטעם לימון
100 גרם גבינה בולגרית 5% חתוכה לקוביות
לרוטב:
- 1/4 כוס טריאקי
- 1/4 כוס סילאן
- 1 כף רוטב סויה
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 כפית סוכר
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40
תפוחי אדמה צלויים
קל
5 מצרכים
0:25