סלט בטטה

מתכון של יונית צוקרמן
קל
9 מצרכים
0:35

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
  2. קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות בינוניות.
  3. מפזרים את הבטטה בתבנית, מרססים בתרסיס שמן הזית בטעם צ'ילי ואופים כ-30 דקות לריכוך.
  4. מניחים את לקט הירקות בקערה, מרססים בתרסיס שמן הזית בטעם לימון, מפזרים את הבטטה והבולגרית, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.

אהבתם? שתפו

סלט בטטה

מרכיבים ל-2-3 מנות:

לסלט:

  • 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
  • תרסיס שמן זית בטעם צ׳ילי
  • לקט ירקות מוכן לסלט
  • תרסיס שמן זית בטעם לימון
    100 גרם גבינה בולגרית 5% חתוכה לקוביות

לרוטב:

  • 1/4 כוס טריאקי
  • 1/4 כוס סילאן
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית סוכר

מתכונים נוספים שאולי תאהבו