ברוסקטה טונה עם איולי פפריקה מעושנת

במקום להכין עוד כריך משעמם, מתפנקים עם סירות בגט קלויות, עליהן מונח סלט טונה ותפוחי אדמה בתיבול עשיר. אפשר להכין גם כברוסקטות פרוסות
קל מאוד
13 מצרכים
0:10

הוראות הכנה

  1. מבשלים את קוביות תפוחי האדמה במים עם מעט מלח עד ריכוך (נזהרים לא לבשל יותר מדי). מסננים ומעבירים לקערה.
  2. בינתיים מכינים איולי: מערבבים מיונז, חרדל ופפריקה מעושנת.
  3. קולים את הבגטים: מחממים מעט שמן זית במחבת, חוצים כל בגט לאורכו וקולים על הצד החתוך עד להזהבה.
  4. מוסיפים לתפוחי האדמה שבקערה טונה, בצל ועירית. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל, מערבבים לתערובת גסה וטועמים. אם צריך מתקנים תיבול.
  5. מורחים את האיולי על הבאגטים הקלויים, מסדרים מעל את תערובת הטונה, מפזרים מעל פרוסות צ'ילי ובצל ירוק ומגישים.

אהבתם? שתפו

ברוסקטה טונה עם איולי פפריקה מעושנת
  • 2 בגטים ארוכים, רצוי לא טריים

לסלט טונה

לאיולי

  • 2 כפות מיונז
  • 1/4 כפית חרדל
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מעושנת

להגשה

  • 1 פלפל צ'ילי פרוס
  • בצל ירוק פרוס דק