לביבות ירק וגבינות אפויות

מתכון של רות אוליבר בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
10 מצרכים
0:40

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מאדים את התרד על מחבת יבשה עד שהנפח יורד. סוחטים, קוצצים ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. מתיזים מעט תרסיס שמן על נייר האפייה שבתבנית, יוצרים מהתערובת לביבות פחוסות ומסדרים במרווחים על גבי נייר האפייה. מתיזים עוד קצת שמן מעל.
  5. אופים את הלביבות כ-30 דקות או עד להזהבה יפה.

אהבתם? שתפו

לביבות ירק וגבינות אפויות

מרכיבים:

  • 200 גרם עלי בייבי תרד
  • 1 בטטה בינונית מגוררת דק וסחוטה מנוזלים
  • 1 בצל מגורר גס וסחוט מנוזלים
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 ביצים
  • 3 כפות פירורי לחם
  • תרסיס שמן זית

להגשה:

  • שמנת חמוצה

מתכונים נוספים שאולי תאהבו