לביבות ירק וגבינות אפויות
מתכון של רות אוליבר
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
10 מצרכים
0:40
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מאדים את התרד על מחבת יבשה עד שהנפח יורד. סוחטים, קוצצים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
- מתיזים מעט תרסיס שמן על נייר האפייה שבתבנית, יוצרים מהתערובת לביבות פחוסות ומסדרים במרווחים על גבי נייר האפייה. מתיזים עוד קצת שמן מעל.
- אופים את הלביבות כ-30 דקות או עד להזהבה יפה.
מרכיבים:
- 200 גרם עלי בייבי תרד
- 1 בטטה בינונית מגוררת דק וסחוטה מנוזלים
- 1 בצל מגורר גס וסחוט מנוזלים
- 100 גרם גבינה בולגרית
- 50 גרם גבינת קשקבל מגורדת
- מלח ופלפל שחור
- 2 ביצים
- 3 כפות פירורי לחם
- תרסיס שמן זית
להגשה:
- שמנת חמוצה
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל
7 מצרכים
0:10
קל
11 מצרכים
0:25
קל
10 מצרכים
0:40