קדירת עוף חורפית
חמין לא חייב להיות מסובך ומפרך. אוראל קמחי מתקתק את הגרסה המהירה והלא פחות טעימה לעצלנים קדירה מושלמת לסופ"ש עם עוף וגריסי פנינה
קל
9 מצרכים
1:10
הוראות הכנה
- בסיר רחב מחממים שמן קנולה, צורבים היטב את חלקי העוף עד שהם מושחמים מכל הצדדים. במקביל שוטפים היטב תחת מים זורמים את גריסי הפנינה.
- מוסיפים לסיר עם העוף את הגזר, הבצל והכרישה.
- לאחר טיגון קליל של כ-3 דקות מוסיפים את גריסי הפנינה.
- מוסיפים 4 כוסות מים מתבלים עם מלח, פלפל וכורכום ומבשלים על אש נמוכה למשך כשעה או עד שהגריסים והעוף מוכנים.
חומרים ל-6 מנות
- 4 כרעי עוף מחלוקים לשוקיים וירכיים
- 2 כוסות גריסי פנינה
- 2 גזרים חתוכים לקוביות של כ2 ס"מ
- 2 בצל חתוך לקוביות של כ2 ס"מ
- 2 כרישה חתוכה לקוביות של כ2 ס"מ
- חצי כוס שמן קנולה
- מלח ופלפל
- 2 כפות כורכום
- 4 כוסות מים
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קדרת עוף וענבים ביין
קל
11 מצרכים
1:10
שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית
קל
11 מצרכים
0:20
שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס
קל
9 מצרכים
0:20