פפרדלה זוקיני עם שקדים ושמן זית לימון
קל
4 מצרכים
0:15
הוראות הכנה
- פורסים את הזוקיני לרצועות דקיקות בעזרת קולפן ירקות ומניחים בקערה.
- מתבלים בארבעה שפריצים נדיבים של שמן זית לימון, מלח ופלפל.
- מפזרים שקדים פרוסים ומגישים.
גיוונים:
- אם רוצים אפשר להקפיץ את רצועות הזוקיני 2 דקות במחבת חמה.
- אם רוצים אפשר לפזר מעל שבבי פרמזן.
מרכיבים ל-4 מנות:
- 3-4 זוקיני
- 4 שפריצים שמן זית לימון
- מלח ופלפל גרוס
- 3 כפות שקדים פרוסים קלויים קלות
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40
תפוחי אדמה צלויים
קל
5 מצרכים
0:25