פפרדלה זוקיני עם שקדים ושמן זית לימון

קל
4 מצרכים
0:15

הוראות הכנה

  1. פורסים את הזוקיני לרצועות דקיקות בעזרת קולפן ירקות ומניחים בקערה.
  2. מתבלים בארבעה שפריצים נדיבים של שמן זית לימון, מלח ופלפל.
  3. מפזרים שקדים פרוסים ומגישים.

גיוונים:

  • אם רוצים אפשר להקפיץ את רצועות הזוקיני 2 דקות במחבת חמה.
  • אם רוצים אפשר לפזר מעל שבבי פרמזן.

אהבתם? שתפו

פפרדלה זוקיני עם שקדים ושמן זית לימון

מרכיבים ל-4 מנות:

  • 3-4 זוקיני
  • 4 שפריצים שמן זית לימון
  • מלח ופלפל גרוס
  • 3 כפות שקדים פרוסים קלויים קלות

מתכונים נוספים שאולי תאהבו