גספצ'ו

קל מאוד
9 מצרכים
0:15

הוראות הכנה

  1. חורצים X בעגבניות ושולקים במים רותחים לכחצי דקה. מקלפים וחותכים לרבעים.
  2. מכניסים לבלנדר את העגבניות, הבצל והמלפפון. טוחנים עד למרקם קצוץ דק (לא חלק!). מוציאים כחצי מהמסה ושמים בצד.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים עד למרקם חלק. מערבבים את שתי המסות ומוסיפים מים עד לקבלת המרקם הרצוי. מתבלים לפי הטעם.
  4. מערבבים היטב לפני הגשה ואוכלים בהנאה בשמש!

אהבתם? שתפו

גספצ'ו
  • 1 ק"ג עגבניות
  • 1 מלפפון קלוף
  • חצי בצל לבן
  • 2 פרוסות לחם לבן ללא הקשה
  • 1/4 כוס שקדים קלופים קלויים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
    (אופציה) רוטב טבסקו / רוטב וורסטרשייר

 

מתכונים נוספים שאולי תאהבו