גספצ'ו
קל מאוד
9 מצרכים
0:15
הוראות הכנה
- חורצים X בעגבניות ושולקים במים רותחים לכחצי דקה. מקלפים וחותכים לרבעים.
- מכניסים לבלנדר את העגבניות, הבצל והמלפפון. טוחנים עד למרקם קצוץ דק (לא חלק!). מוציאים כחצי מהמסה ושמים בצד.
- מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים עד למרקם חלק. מערבבים את שתי המסות ומוסיפים מים עד לקבלת המרקם הרצוי. מתבלים לפי הטעם.
- מערבבים היטב לפני הגשה ואוכלים בהנאה בשמש!
- 1 ק"ג עגבניות
- 1 מלפפון קלוף
- חצי בצל לבן
- 2 פרוסות לחם לבן ללא הקשה
- 1/4 כוס שקדים קלופים קלויים
- 1/3 כוס שמן זית
- מיץ מחצי לימון
- 2 שיני שום
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
(אופציה) רוטב טבסקו / רוטב וורסטרשייר
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40
תפוחי אדמה צלויים
קל
5 מצרכים
0:25