תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
מתכון של קובי אדרי
קל
7 מצרכים
0:40
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות מעט עבות.
- לוקחים מקלות סושי או שיפודי יקיטורי, מניחים פלח ביניהם וחותכים בצד אחד לאורך. הופכים לצד שני וחותכים חתכים אלכסוניים כך שנוצר מעין קפיץ.
- מסדרים את הקפיצים בתבנית בשלושה טורים.
- בטור אחד מרססים מתרסיס שמן הזית בטעם צ׳ילי ומפזרים תבלין פילדלפיה.
- בטור השני מרססים מתרסיס שמן הזית בטעם שום ומפזרים אורגנו.
- בטור השלישי מרססים מתרסיס שמן הזית בטעם לימון ומפזרים זרעי חרדל.
- אופים את תפוחי האדמה 25-30 דקות להשחמה יפה.
מרכיבים ל-3-4 מנות:
- 5 תפוחי אדמה
- תרסיס שמן זית בטעם צ׳ילי
- מעט תבלין פילדלפיה
- תרסיס שמן זית בטעם שום
- מעט אורגנו יבש
- תרסיס שמן זית בטעם לימון
- מעט זרעי חרדל
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40
תפוחי אדמה צלויים
קל
5 מצרכים
0:25