תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים

מתכון של קובי אדרי
קל
7 מצרכים
0:40

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות מעט עבות.
  3. לוקחים מקלות סושי או שיפודי יקיטורי, מניחים פלח ביניהם וחותכים בצד אחד לאורך. הופכים לצד שני וחותכים חתכים אלכסוניים כך שנוצר מעין קפיץ.
  4. מסדרים את הקפיצים בתבנית בשלושה טורים.
  5. בטור אחד מרססים מתרסיס שמן הזית בטעם צ׳ילי ומפזרים תבלין פילדלפיה.
  6. בטור השני מרססים מתרסיס שמן הזית בטעם שום ומפזרים אורגנו.
  7. בטור השלישי מרססים מתרסיס שמן הזית בטעם לימון ומפזרים זרעי חרדל.
  8. אופים את תפוחי האדמה 25-30 דקות להשחמה יפה.

אהבתם? שתפו

תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים

מרכיבים ל-3-4 מנות:

  • 5 תפוחי אדמה
  • תרסיס שמן זית בטעם צ׳ילי
  • מעט תבלין פילדלפיה
  • תרסיס שמן זית בטעם שום
  • מעט אורגנו יבש
  • תרסיס שמן זית בטעם לימון
  • מעט זרעי חרדל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו