צ'ורבה רומנית

בינוני
9 מצרכים
1:5

הוראות הכנה

  1. מכינים מרק עוף ומסננים.
  2. מניחים את סיר המרק המסונן מעל אש קטנה ומוסיפים פנימה את הגזרים המגוררים ועלי הפטרוזיליה או הסלרי הקצוצים ומבשלים 10 דקות.
  3. בינתיים מערבבים יחד את מרכיבי הקציצות: הבשר, האורז, הביצה, הבצל והתבלינים ומערבבים.
  4. יוצרים עם הידיים כדורים מתערובת הבשר והאורז (הם לחים ומעט דביקים וזה בסדר) ומכניסים לתוך סיר המרק הרותח עם הגזרים והפטרוזיליה.
  5. ממשיכים לבשל כ-45 דקות. מכבים, מוסיפים מיץ לימון לפי החמיצות הרצויה ומגישים בצלחות עמוקות עם 2-3 כדורים לכל אחד.

אהבתם? שתפו

צ'ורבה רומנית
  • מרק עוף מבושל
  • עלי פטרוזיליה או עלי סלרי קצוצים
  • 2גזרים מגוררים שמן זית כתית
  • מעולה מעודן

לקציצות:

  • 250 גרם בשר עוף טחון
  • 1/2 כוס אורז
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל שחור
  • מיץ לימון לפי הטעם, בסוף הבישול

*אם יש בנמצא לאושטן משלבים אותו במקום עלי הפטרוזיליה/סלרי ומיץ לימון

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

צ'ורבה רומנית
בינוני
9 מצרכים
1:5