נאמס אסייתי
מתכון של אינס שילת-ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
15 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מחממים את שמן השומשום במחבת ומטגנים את הבצל והשום להזהבה. מוסיפים את הפרגית והתבלינים ומטגנים תוך כדי ערבוב ושבירת הגושים כמה דקות. מצננים.
- ניחים על משטח עבודה דף אורז רטוב. מניחים במרכזו 2 כפות מהפרגית ומגלגלים לאגרול מהודק. מסדרים את האגרולים בתבנית AIR FRY.
- מרססים את האגרולים בתרסיס השמן ומטגנים באוויר חם כ-5 דקות. הופכים לצד השני, משמנים שוב וממשיכים לטגן 3 דקות נוספות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
- מגישים את האגרולים בתוך עלי חסה עם נענע, בזיליקום וצ׳ילי.
מרכיבים:
- 1 כף שמן שומשום
- 1 בצל קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 500 גרם פרגית טחונה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל
- 2 כפית כוסברה יבשה
- 1 כף רוטב סויה
- 1 חבילת דפי אורז
- תרסיס שמן קנולה
לרוטב:
- 1 כף גדושה חמאת בוטנים
- 4 כפות רוטב סויה
- 1 שן שום כתושה
- 1 כפית צ׳ילי קצוץ
להגשה:
- עלי בזיליקום, עלי נענע, פרוסות צ׳ילי טרי
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
נאמס אסייתי
קל
15 מצרכים
0:20
שניצל בציפוי פנקו וקורנפלקס
קל
8 מצרכים
0:30
שניצל עגל בציפוי פירורי לחם ועשבי תיבול
קל
12 מצרכים
0:30