נאמס אסייתי

מתכון של אינס שילת-ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
15 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. מחממים את שמן השומשום במחבת ומטגנים את הבצל והשום להזהבה. מוסיפים את הפרגית והתבלינים ומטגנים תוך כדי ערבוב ושבירת הגושים כמה דקות. מצננים.
  2. ניחים על משטח עבודה דף אורז רטוב. מניחים במרכזו 2 כפות מהפרגית ומגלגלים לאגרול מהודק. מסדרים את האגרולים בתבנית AIR FRY.
  3. מרססים את האגרולים בתרסיס השמן ומטגנים באוויר חם כ-5 דקות. הופכים לצד השני, משמנים שוב וממשיכים לטגן 3 דקות נוספות.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
  5. מגישים את האגרולים בתוך עלי חסה עם נענע, בזיליקום וצ׳ילי.

אהבתם? שתפו

נאמס אסייתי

מרכיבים:

  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 500 גרם פרגית טחונה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 2 כפית כוסברה יבשה
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 חבילת דפי אורז
  • תרסיס שמן קנולה

לרוטב:

  • 1 כף גדושה חמאת בוטנים
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית צ׳ילי קצוץ

להגשה:

  • עלי בזיליקום, עלי נענע, פרוסות צ׳ילי טרי

מתכונים נוספים שאולי תאהבו