שניצל עוף בציפוי ביסלי
מתכון של אינס שילת ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
9 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מכינים את הבלילה: טורפים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
- מגלגלים את השניצל בקמח ומנערים את העודפים.
- מעבירים לקערה עם הבלילה, טובלים ומצמידים מיד את הביסלי.
- מחממים במחבת שמן זיתולה לטיגון חצי עמק ומטגנים את השניצלים משני הצדדים להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
מרכיבים:
- 1 שקית ביסלי מרוסקים דק
- 4 פילה עוף דקים (שניצל)
- 1 כוס קמח מעורבב עם 1 כף פפריקה
- שמן זיתולה לטיגון חצי עמוק
לבלילה:
- 2 ביצים
- 1 כפית שום גבישי
- 1 כף חרדל
- 1/2 כפית מלח
- 2 כפות מיונז
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל
6 מצרכים
0:30
קל
14 מצרכים
0:30
קל
8 מצרכים
0:30