שניצל עוף בציפוי ביסלי

מתכון של אינס שילת ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
9 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. מכינים את הבלילה: טורפים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  2. מגלגלים את השניצל בקמח ומנערים את העודפים.
  3. מעבירים לקערה עם הבלילה, טובלים ומצמידים מיד את הביסלי.
  4. מחממים במחבת שמן זיתולה לטיגון חצי עמק ומטגנים את השניצלים משני הצדדים להזהבה. מעבירים לנייר סופג.

אהבתם? שתפו

שניצל עוף בציפוי ביסלי

מרכיבים:

  • 1 שקית ביסלי מרוסקים דק
  • 4 פילה עוף דקים (שניצל)
  • 1 כוס קמח מעורבב עם 1 כף פפריקה
  • שמן זיתולה לטיגון חצי עמוק

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כף חרדל
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות מיונז

מתכונים נוספים שאולי תאהבו