דג דניס בשמן צ'ילי ושקדים
מתכון של אינס שילת ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
7 מצרכים
0:40
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מרססים את הנייר בתרסיס שמן הזית בטעם צ'ילי.
- ממלאים את חלל בטן הדג בפרוסות לימון וענפי תימין.
- חורצים בדג כמה חריצים אלכסוניים ומרססים שוב בתרסיס שמן הזית בטעם צ'ילי. מניחים את הדג בתבנית, מפזרים שום גבישי, מלח גס ופרוסות שקדים ומרססים שוב בתרסיס השמן.
- אופים את הדג כ- 30 דקות להזהבה יפה.
מרכיבים:
- 1 דג דניס
- 4 ענפי תימין
- 1 תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי
- 1/2 כפית מלח גס
- 1/2 כפית שום גבישי
- 3 פרוסות לימון
- 60 גרם שקדים פרוסים
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
סלמון צלוי במעטפה
קל
7 מצרכים
0:20
שניצל דג בציפוי פנקו ושברי אגוזים
קל
11 מצרכים
0:20
קציצות טונה עם צ'ומה ולימון כבוש
קל
7 מצרכים
0:20