דג דניס בשמן צ'ילי ושקדים

מתכון של אינס שילת ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
7 מצרכים
0:40
  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מרססים את הנייר בתרסיס שמן הזית בטעם צ'ילי.
  2. ממלאים את חלל בטן הדג בפרוסות לימון וענפי תימין.
  3. חורצים בדג כמה חריצים אלכסוניים ומרססים שוב בתרסיס שמן הזית בטעם צ'ילי. מניחים את הדג בתבנית, מפזרים שום גבישי, מלח גס ופרוסות שקדים ומרססים שוב בתרסיס השמן.
  4. אופים את הדג כ- 30 דקות להזהבה יפה.
אהבתם? שתפו
דג דניס בשמן צ'ילי ושקדים

מרכיבים:

  • 1 דג דניס
  • 4 ענפי תימין
  • 1 תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • 3 פרוסות לימון
  • 60 גרם שקדים פרוסים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו