סלט קפרזה
קל מאוד
7 מצרכים
0:10
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
- מערבבים בקערה נפרדת את הגבינה עם העגבניות והבזיליקום עם חצי מהרוטב. מסדרים על מגש שטוח או צלחת הגשה מרשימה ומפזרים מעל את שארית הרוטב. מגישים עם הצנימים או הפוקאצ'ה.
לרוטב:
- רבע כוס שמן זית כתית מעולה
- כפית מלח גס
- 4 כפות חומץ בלסמי מצומצם
לסלט:
- 200 גרם בייבי מוצרלה
- 3 כוסות עגבניות שרי חצויות בצבעים שונים ( אדום, צהוב, שרי שוקולד)
- כוס עלי בזיליקום
להגשה:
- חתיכות בגט קלויות או פוקאצ'ה
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40
תפוחי אדמה צלויים
קל
5 מצרכים
0:25