סלט קפרזה

קל מאוד
7 מצרכים
0:10
  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
  2. מערבבים בקערה נפרדת את הגבינה עם העגבניות והבזיליקום עם חצי מהרוטב. מסדרים על מגש שטוח או צלחת הגשה מרשימה ומפזרים מעל את שארית הרוטב. מגישים עם הצנימים או הפוקאצ'ה.
אהבתם? שתפו
סלט קפרזה

לרוטב:

  • רבע כוס שמן זית כתית מעולה
  • כפית מלח גס
  • 4 כפות חומץ בלסמי מצומצם

לסלט:

  • 200 גרם בייבי מוצרלה
  • 3 כוסות עגבניות שרי חצויות בצבעים שונים ( אדום, צהוב, שרי שוקולד)
  • כוס עלי בזיליקום

להגשה:

  • חתיכות בגט קלויות או פוקאצ'ה

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

דילוג לתוכן