עוף עם ירקות מוקפצים

מתכון של רות אופק
קל
12 מצרכים
0:20
  1. מרססים מחבת בשמן זית בטעם שום ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים עוד מעט.
  2. מוסיפים את הגזר והברוקולי ומטגנים דקה או שתיים. מוסיפים את הפלפלים ומרססים מעל בשמן הזית בטעם צ'ילי.
  3. מוסיפים את העוף והטריאקי, מערבבים ומקפיצים עד שהעוף מקבל צבע בהיר ומתבשל כולו.
  4. מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומקפיצים עוד דקה נוספת עד שהן מתחילות להשחים. מגישים מיד.
אהבתם? שתפו
עוף עם ירקות מוקפצים

מרכיבים ל-4-6 מנות:

  • 3-4 חזות עוף חתוך לרצועות
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 גזרים בינוניים חתוכים לרצועות
  • 1/2 ראש ברוקולי חתוך לפרחים בגודל ביס
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
  • מעט רוטב טריאקי (לא חובה)
  • סלסילת פטריות שמפיניון חצויות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • תרסיס שמן זית בטעם שום
  • תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי

מתכונים נוספים שאולי תאהבו