עוף עם ירקות מוקפצים
מתכון של רות אופק
- מרססים מחבת בשמן זית בטעם שום ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים עוד מעט.
- מוסיפים את הגזר והברוקולי ומטגנים דקה או שתיים. מוסיפים את הפלפלים ומרססים מעל בשמן הזית בטעם צ'ילי.
- מוסיפים את העוף והטריאקי, מערבבים ומקפיצים עד שהעוף מקבל צבע בהיר ומתבשל כולו.
- מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומקפיצים עוד דקה נוספת עד שהן מתחילות להשחים. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
דילוג לתוכן