חזה עוף ברוטב אלי אוליו

מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
6 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. מניחים את נתחי חזה העוף בתבנית, יוצקים מעל 2-3 כפות שמן זית, 2 פרוסות שום, 2 פרוסות פלפל וחצי מכמות עשבי התיבול. משרים שעה-שעתיים.
  2. מחממים את יתר שמן הזית עם שום, פלפל ועשבי תיבול במחבת מעל להבה נמוכה. אם יש צורך, מורידים מדי פעם את המחבת מהכיריים כדי להימנע מרתיחה.
  3. צולים את נתחי העוף במחבת חמה או גריל ומזלפים מעל כל נתח כף מהשמן המבושם.
  4. מגישים את העוף עם ירקות, אורז או פסטה.

אהבתם? שתפו

חזה עוף ברוטב אלי אוליו

מרכיבים ל-4 מנות:

  • 500 גרם חזה עוף פרוס
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1 פלפל חריף פרוס
  • 1 צרור עשבי תיבול – אורגנו, תימין, רוזמרין, מרווה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

מתכונים נוספים שאולי תאהבו