חזה עוף ברוטב אלי אוליו
מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
6 מצרכים
0:30
הוראות הכנה
- מניחים את נתחי חזה העוף בתבנית, יוצקים מעל 2-3 כפות שמן זית, 2 פרוסות שום, 2 פרוסות פלפל וחצי מכמות עשבי התיבול. משרים שעה-שעתיים.
- מחממים את יתר שמן הזית עם שום, פלפל ועשבי תיבול במחבת מעל להבה נמוכה. אם יש צורך, מורידים מדי פעם את המחבת מהכיריים כדי להימנע מרתיחה.
- צולים את נתחי העוף במחבת חמה או גריל ומזלפים מעל כל נתח כף מהשמן המבושם.
- מגישים את העוף עם ירקות, אורז או פסטה.
מרכיבים ל-4 מנות:
- 500 גרם חזה עוף פרוס
- 1/3 כוס שמן זית
- 4 שיני שום פרוסות
- 1 פלפל חריף פרוס
- 1 צרור עשבי תיבול – אורגנו, תימין, רוזמרין, מרווה
- מלח ופלפל שחור גרוס
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל
6 מצרכים
0:30
קל
14 מצרכים
0:30
קל
8 מצרכים
0:30