כבדי עוף על סלט טאבולה

אבי ביטון מסביר לכם את אומנות סלט הטאבולה ומראה איך להימנע מהטעות הכי נפוצה בתהליך ההכנה. סלט ירקרק ובריא שאפשר להגיש בארוחה חגיגית או להביא לעבודה
קל מאוד
11 מצרכים
1:5
  1. משרים את הבורגול במים כשעה במים קרים עד שהוא תופח. מסננים.
  2. שמים בקערה את הבורגול, מוסיפים את הפטרוזיליה, את הנענע והבצל מערבבים היטב. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון, ממליחים ומניחים בצד.
  3. מורחים שמן זית על כבדי העוף וצולים כ3 דק על פלאנצ'ה לוהטת.
  4. מגישים על הסלט בתוספת עגבניות וצנוניות טריות.
אהבתם? שתפו
כבדי עוף על סלט טאבולה
  • 1 כוס בורגול גס
  • 3 צרורות פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1/2 צרור נענע, קצוצה דק
  • 1 בצל ירוק
  • 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
  • 1/2 כוס מיץ לימון טרי
  • 300 גרם כבדי עוף נקיים
  • מלח
  • פלפל

לקישוט:

  • 2 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 2 צנוניות טריות פרוסות דק

 

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

דילוג לתוכן