חזה עוף עם חציל אפוי וסלט כרוב

מתכון של שירי עמית
קל
12 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. מכינים את החציל: מחממים תנור ל-250 מעלות טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
  2. חורצים 3 חריצי עומק ארוכים בכל פרוסת חציל (חשוב) ומסדרים בתבנית. מרססים מעל את תרסיס שמן הזית בטעם שום, מפזרים מלח גס ואופים 20 דקות להשחמה יפה.
  3. מכינים את העוף: מתבלים את פרוסות העוף בתרסיס שמן הזית בטעם צ'ילי והתבלינים ומטגנים במחבת משני הצדדים עד שהעוף מוכן.
  4. מכינים את הסלט: מניחים את כל המרכיבים בקערה, מרססים בתרסיס שמן הזית בטעם לימון ומערבבים.
  5. מגישים עם פיתות להרכבה עצמית.

אהבתם? שתפו

חזה עוף עם חציל אפוי וסלט כרוב

מרכיבים ל-2-4 מנות:

לחציל:

  • 1 חציל קלוף וחתוך לפרוסות בינוניות
  • תרסיס שמן זית בטעם שום
  • מלח גס

לעוף:

  • 1 חזה עוף שלם
  • תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אבקת קארי

לסלט:

  • 1/2 כרוב לבן חתוך
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • תרסיס שמן זית בטעם לימון

להגשה:

  • פיתות

מתכונים נוספים שאולי תאהבו