עוגת שוקולד וקפה בחושה

עוגת שוקולד בחושה קלה להכנה, מתכון מנצח שכל אחד יכול להכין

קל מאוד
8 מצרכים
0:10

הוראות הכנה

  1. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה (אפשר ידנית, במטרפה).
  2. מוסיפים את שמן הקוקוס, הקפה הנמס והקקאו, ומקציפים כ-2 דקות נוספות.
  3. מקפלים לתערובת את הקמח התופח, הקפה המגורען ושלושת רבעי כוס פצפוצי שוקולד.
  4. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת או מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את פצפוצי השוקולד הנותרים.
  5. אופים כ-35 דקות בחום של 170 מעלות.

אהבתם? שתפו

עוגת שוקולד וקפה בחושה
  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • כוס סוכר חום
  • חצי כוס שמן קוקוס
  • 1 כף קפה נמס מעורבבת עם שלושת
  • רבעי כוס מים פושרים
  • 1 כף קקאו
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כף קפה מגורען
  • כוס פצפוצי שוקולד מריר

מתכונים נוספים שאולי תאהבו