עוגת שוקולד וקפה בחושה
עוגת שוקולד בחושה קלה להכנה, מתכון מנצח שכל אחד יכול להכין
קל מאוד
8 מצרכים
0:10
הוראות הכנה
- מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה (אפשר ידנית, במטרפה).
- מוסיפים את שמן הקוקוס, הקפה הנמס והקקאו, ומקציפים כ-2 דקות נוספות.
- מקפלים לתערובת את הקמח התופח, הקפה המגורען ושלושת רבעי כוס פצפוצי שוקולד.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת או מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את פצפוצי השוקולד הנותרים.
- אופים כ-35 דקות בחום של 170 מעלות.
- 2 ביצים בטמפרטורת החדר
- כוס סוכר חום
- חצי כוס שמן קוקוס
- 1 כף קפה נמס מעורבבת עם שלושת
- רבעי כוס מים פושרים
- 1 כף קקאו
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 כף קפה מגורען
- כוס פצפוצי שוקולד מריר
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל
8 מצרכים
1:00
קל
10 מצרכים
קל
9 מצרכים
0:30