עוגיות שוקולד צ'יפס על בסיס שמן זית

מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
7 מצרכים
0:25

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. טורפים בקערה את שמן הזית, הסוכר והביצה. מוסיפים את הקמח, הסודה והמלח ומערבבים לבצק במרקם נעים ונוח לעבודה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים שוב.
  3. מכדררים מהבצק כדורים בגודל אגוז, מסדרים במרווחים בתבנית ואופים 15 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב אך עדיין רכות. מצננים ומגישים (העוגיות מתייצבות אחרי הקירור).

אהבתם? שתפו

עוגיות שוקולד צ'יפס על בסיס שמן זית

מרכיבים ל-25 עוגיות:

  • 2/3 כוס שמן זית
  • 2/3 כוס סוכר חום כהה
  • 1 ביצה קטנה
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח
  • 1 כפית שטוחה סודה לשתיה
  • ½ כפית מלח
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ או שוקולד צ'יפס מריר

מתכונים נוספים שאולי תאהבו