עוף עם בצלים מקורמלים
מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
6 מצרכים
2:0
הוראות הכנה
- מתבלים היטב את נתחי העוף.
- מחממים מעט שמן זית בסיר רחב ומטגנים את העוף להזהבה.
- מוציאים את חלקי העוף לצלחת, מוסיפים לסיר את הבצל ו-4 כפות שמן זית נוספות ומטגנים 5 דקות תוך כדי ערבוב להזהבה קלה.
- מחזירים את נתחי העוף לסיר, מוסיפים את עלי הדפנה והפלפל האנגלי, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים לסיר את יתר שמן הזית. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי, עד לריכוך מלא.
מרכיבים ל-6 מנות:
- 6 כרעי עוף, שלמים או מחולקים, עדיף עם עור
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
- 1-1.5 כוסות שמן זית
- 8 בצלים קטנים פרוסים
- 2 עלי דפנה
- 3 גרגרי פלפל אנגלי
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
כיסוני עלי כרוב ממולאים בעוף טחון
קל
14 מצרכים
0:30
שניצל בציפוי פנקו וקורנפלקס
קל
8 מצרכים
0:30
שניצל עגל בציפוי פירורי לחם ועשבי תיבול
קל
12 מצרכים
0:30