סלט קוסקוס עם טונה בשמן זית – צבעוני, קל וטעים

מתכון של מערכת עץ הזית
קל
8 מצרכים
0:15

הוראות הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס לפי הנחיות היצרן ומצננים 10 דקות במקרר.
  2. מוסיפים לקערה עם הקוסקוס המפורר את יתר מרכיבי המתכון, מתבלים, מערבבים עם הרוטב, טועמים ומתקנים את התיבול.
  3. מגישים את הסלט מיד.

 

אהבתם? שתפו

סלט קוסקוס עם טונה בשמן זית – צבעוני, קל וטעים

מרכיבים ל-2-3 מנות:

לרוטב:

  • מעט שמן זית, מיץ לימון, סילאן וחרדל