אטריות אורז וטונה אדומה בשמן זית חריף
מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין
קל
11 מצרכים
0:40
הוראות הכנה
- משרים את אטריות האורז בקערה עם שפע מים כ-30 דקות או לריכוך. מסננים וחותכים עם מספריים כדי שיהיו נוחות יותר לאכילה.
- מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב למרקם אחיד. מערבבים את הרוטב עם האטריות.
- משפיצים תרסיס שמן זית על קוביות הדג.
- מוסיפים את יתר המרכיבים של הסלט לקערה, מערבבים, מוסיפים את הטונה ומגישים.
מרכיבים ל-4 מנות:
לדג:
- 200 גרם אטריות אורז דקות
- 150 גרם פילה דג טונה טרי פרוס דק
- 3-4 שפריצים תרסיס שמן זית
- 1 גזר חתוך לרצועות דקיקות
- 4 צנוניות פרוסות
- 1/2 כוס פולי אדממה חלוטים
- 1/2 כוס עלי בצל ירוק, בזיליקום וכוסברה
לרוטב:
- 2 כפות חמאת בוטנים
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף דבש
- 2/3 כוס מים רותחים
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
אטריות אורז וטונה אדומה בשמן זית חריף
קל
11 מצרכים
0:40
קיץ קליל: סלמון בגריל עם סלט מנגו פיקנטי
קל מאוד
13 מצרכים
0:10
מושלם לקיץ: סושי מפורק עם סלמון טרי ומלפפונים
קל
16 מצרכים
0:45