אטריות אורז וטונה אדומה בשמן זית חריף

מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין
קל
11 מצרכים
0:40
  1. משרים את אטריות האורז בקערה עם שפע מים כ-30 דקות או לריכוך. מסננים וחותכים עם מספריים כדי שיהיו נוחות יותר לאכילה.
  2. מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב למרקם אחיד. מערבבים את הרוטב עם האטריות.
  3. משפיצים שמן זית בטעם צ'ילי על קוביות הדג.
  4. מוסיפים את יתר המרכיבים של הסלט לקערה, מערבבים, מוסיפים את הטונה ומגישים.
אהבתם? שתפו
אטריות אורז וטונה אדומה בשמן זית חריף

מרכיבים ל-4 מנות:

לדג:

  • 200 גרם אטריות אורז דקות
  • 150 גרם פילה דג טונה טרי פרוס דק
  • 3-4 שפריצים שמן זית צ'ילי
  • 1 גזר חתוך לרצועות דקיקות
  • 4 צנוניות פרוסות
  • 1/2 כוס פולי אדממה חלוטים
  • 1/2 כוס עלי בצל ירוק, בזיליקום וכוסברה

לרוטב:

  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף דבש
  • 2/3 כוס מים רותחים