פופקורן עוף בטמפורה
מתכון של אינס שילת ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
10 מצרכים
0:25
הוראות הכנה
- מכינים את הטמפורה: טורפים היטב בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
- מערבבים בקערה נוספת את העוף והקורנפלור לציפוי מכל הצדדים.
- מחממים במחבת שמן קנולה לטיגון עמק.
- מעבירים את קוביות העוף לקערה עם הטמפורה, טובלים היטב, מנערים את העודפים ומטגנים להזהבה יפה מכל הצדדים. מוציאים על נייר סופג או רשת צינון.
מרכיבים ל-6-7 מנות:
לבלילת הטמפורה:
- 1 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית שום גבישי
- 1 כפית פפריקה
- 1 ביצה
- 1 כוס מי סודה
לפופקורן העוף:
- 600 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל 3X3 ס"מ
- 4 כפות קורנפלור
- שמן קנולה לטיגון עמוק
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית
קל
11 מצרכים
0:20
שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס
קל
9 מצרכים
0:20
שניצל עוף בציפוי ביסלי
קל
9 מצרכים
0:20