פופקורן עוף בטמפורה

מתכון של אינס שילת ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
10 מצרכים
0:25

הוראות הכנה

  1. מכינים את הטמפורה: טורפים היטב בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  2. מערבבים בקערה נוספת את העוף והקורנפלור לציפוי מכל הצדדים.
  3. מחממים במחבת שמן קנולה לטיגון עמק.
  4. מעבירים את קוביות העוף לקערה עם הטמפורה, טובלים היטב, מנערים את העודפים ומטגנים להזהבה יפה מכל הצדדים. מוציאים על נייר סופג או רשת צינון.

אהבתם? שתפו

פופקורן עוף בטמפורה

מרכיבים ל-6-7 מנות:

לבלילת הטמפורה:

  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 ביצה
  • 1 כוס מי סודה

לפופקורן העוף:

  • 600 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל 3X3 ס"מ
  • 4 כפות קורנפלור
  • שמן קנולה לטיגון עמוק

מתכונים נוספים שאולי תאהבו