אורז מטוגן עם דלעת ופטריות

קל
9 מצרכים
0:15

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הדלעת בשפע מים רותחים עד שהיא מתחילה קצת להתרכך. מסננים.
  2. מחממים את שמן הדלעת במחבת ומטגנים את הבצל תוך כדי ערבוב כ-7 דקות להשחמה יפה. מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים לטגן עד שגם הוא משחים. מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן להזהבה. מוסיפים את קוביות הדלעת ומערבבים עוד 2 דקות.
  3. מפרידים את האורז המבושל הקר בעזרת כף או מזלג כדי שלא יישארו גושים.
  4. מוסיפים למחבת את האורז והסויה, מערבבים ומטגנים עד שהאורז מתחמם.
  5. מפזרים את הבצל הירוק, מערבבים היטב, מתבלים במלח במידת הצורך ומגישים.

אהבתם? שתפו

אורז מטוגן עם דלעת ופטריות

מרכיבים:

  • 300 גרם (3 כוסות) דלעת חתוכה לקוביות בינוניות
  • 2 כפות שמן דלעת עץ הזית
  • 1 בצל חתוך לחצאי טבעות דקים
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • 1 סלסילת פטריות שיטאקי (או כל סוג אחר שאוהבים) פרוסות
  • 1.5 כוסות אורז מבושל
  • מלח לפי הטעם
  • 1/4 כוס רוטב סויה

להגשה:

  • חופן בצל ירוק קצוץ

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פלאפל ירוק פלאפל ירוק
קל
11 מצרכים
0:25
בטטות צלויות בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45