תפוחי אדמה צלויים בשמן זית שום
מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין
קל
4 מצרכים
1:0
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- פורסים את תפוחי האדמה בעובי חצי ס״מ ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. משפריצים שמן זית שום ומתבלים בתימין, מלח ופלפל.
- אופים 40-45 דקות או עד שהתפודים זהובים ורכים.
מרכיבים ל-4 מנות:
- 4 תפוחי אדמה פרוסים דק
- 4 שפריצים שמן זית שום
- 4 גבעולי תימין או 1 כפית תימין יבש
- מלח ופלפל שחור גרוס
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
פלאפל ירוק
קל
11 מצרכים
0:25
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
סלט עדשים שחורות, דלעת ועשבי תיבול
קל
10 מצרכים
0:20