רוגלך מלאווח בטעם שום

מתכון של אינס שילת-ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
4 מצרכים
0:35
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. פורשים מלאווח על משטח עבודה ומתיזים עליו תרסיס שמן זית בטעם שום. חותכים ל-6 משולשים שווים בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה.
  3. מניחים כפית גדושנ של המוצרלה בחלק רחב של המשולש ומגלגלים לרוגלך קטן. ממשיכים עם יתר המלאווח והגבינה.
  4. מסדרים את הרוגלך בתבנית במרווחים, מתיזים שוב את תרסיס שמן הזית בטעם שום, מפזרים מעל שומשום ואופים כ-25 דקות להזהבה יפה.
  5. מצננים טיפה ומגישים.
אהבתם? שתפו
רוגלך מלאווח בטעם שום

מרכיבים:

  • 1 חבילה מלאווח מופשר לפי הוראות היצרן
  • 1 תרסיס שמן זית בטעם שום
  • 300 גרם מוצרלה מגוררת
  • שומשום

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ברוסקטה בקלי קלות ברוסקטה בקלי קלות
קל מאוד
6 מצרכים
0:15