רוגלך מלאווח בטעם שום
מתכון של אינס שילת-ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- פורשים מלאווח על משטח עבודה ומתיזים עליו תרסיס שמן זית בטעם שום. חותכים ל-6 משולשים שווים בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה.
- מניחים כפית גדושנ של המוצרלה בחלק רחב של המשולש ומגלגלים לרוגלך קטן. ממשיכים עם יתר המלאווח והגבינה.
- מסדרים את הרוגלך בתבנית במרווחים, מתיזים שוב את תרסיס שמן הזית בטעם שום, מפזרים מעל שומשום ואופים כ-25 דקות להזהבה יפה.
- מצננים טיפה ומגישים.