סופגניות הודיות גולאב ג'מון

בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
9 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. מכינים את הבצק: לילה לפני מערבבים בקערה את מרכיבי כדורי אבקת החלב לכדי בצק. מניילנים ושומרים במקרר.
  2. מכינים את סירופ הסוכר: מביאים לרתיחה בסיר את המים והסוכר, מוסיפים את ההל ומבשלים כ-15 דקות עד לקבלת סירופ סמיך.
  3. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
  4. מוציאים את הבצק, משטחים בעזרת הידיים וקורצים עיגולים. מטגנים את עיגולי הבצק בשמן 3-5 דקות להשחמה יפה.
  5. מוציאים את הכדורים מהשמן בעזרת כף מחוררת וטובלים מיד בסירופ הסוכר המתובל.
  6. מפזרים שבבי פיסטוק ומגישים.

אהבתם? שתפו

סופגניות הודיות גולאב ג'מון

מרכיבים לכדורי אבקת החלב:

  • 2 כוסות אבקת חלב (להשיג בחנויות תבלינים, חנויות אפייה או חנויות הודיות)
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1/2 כוס מים
  • 2 כפות סוכר
  • שמן קנולה לטיגון עמוק

לסירופ הסוכר:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית הל טחון

לקישוט:

  • שברי פיסטוק

מתכונים נוספים שאולי תאהבו