סופגניות הודיות גולאב ג'מון
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
9 מצרכים
0:30
הוראות הכנה
- מכינים את הבצק: לילה לפני מערבבים בקערה את מרכיבי כדורי אבקת החלב לכדי בצק. מניילנים ושומרים במקרר.
- מכינים את סירופ הסוכר: מביאים לרתיחה בסיר את המים והסוכר, מוסיפים את ההל ומבשלים כ-15 דקות עד לקבלת סירופ סמיך.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
- מוציאים את הבצק, משטחים בעזרת הידיים וקורצים עיגולים. מטגנים את עיגולי הבצק בשמן 3-5 דקות להשחמה יפה.
- מוציאים את הכדורים מהשמן בעזרת כף מחוררת וטובלים מיד בסירופ הסוכר המתובל.
- מפזרים שבבי פיסטוק ומגישים.
מרכיבים לכדורי אבקת החלב:
- 2 כוסות אבקת חלב (להשיג בחנויות תבלינים, חנויות אפייה או חנויות הודיות)
- 1/2 כוס קורנפלור
- 1/2 כוס מים
- 2 כפות סוכר
- שמן קנולה לטיגון עמוק
לסירופ הסוכר:
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מים
- 1 כפית הל טחון
לקישוט:
- שברי פיסטוק
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בקלאווה שמן זית עם אגוזים
קל
10 מצרכים
סופגניות הודיות גולאב ג'מון
קל
9 מצרכים
0:30
עוגיות שוקולד צ'יפס על בסיס שמן זית
קל
7 מצרכים
0:25