בורגר טונה בריא

מתכון של רותם ליברזון בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
14 מצרכים
0:40
  1. מכינים את הלחמניות: מערבבים בקערה את כל המרכיבים לבצק אחיד, מניילנים ומעבירים לשעה למקרר להתייצבות.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מכינים את הבורגר: טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים לתערובת אחידה. יוצרים קציצותה שטוחות (כמו המבורגר רגיל) וצולים במחבת עם מעט שמן חם כ-3 דקות מכל צד, להזהבה יפה.
  4. מייצרים מהבצק כדורים בגודל רצוי ומסדרים בתבנית משומנת. מפזרים מעל שומשום ואופים 30 דקות.
  5. חותכים את הלחמניות חצי חצי לרוחב. מניחים את הקציצה על החלק התחתון של הלחמניה, מעל הרטבים, מניחים מעל את התוספות, סוגרים עם החלק העליון של הלחמניה ומגישים.
אהבתם? שתפו
בורגר טונה בריא

ללחמניות קיטו:

  • 200 גרם קמח שקדים
  • 2 ביצים
  • 150 גרם יוגורט יווני
  • קורט מלח

לבורגר:

  • 2 קופסאות טונה בשמן מסוננות
  • 1/2 בצל
  • 2 פרוסות לחם לבן
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כפית לימון כבוש

לתוספות:

  • עלי חסה
  • עגבניה חתוכה לפרוסות
  • טבעות בצל סגול
  • קטשופ ומיונז

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

דילוג לתוכן